Miha Oberstar suvereno osvojil letošnji Piramida Tour 2017!

Sklepno dejanje je včeraj z zaključno podelitvijo v tenis centru Portorož in okronanjem Faraona 2017 prišlo do vrelišča. Včeraj sta se odigrali zadnji tekmi letošnje Piramide Tour. V boju za 3. mesto je Peter Kos z 6/0 in 7/5 zmagal Gaja Nadišiča. V 1. setu je Peter gladko opravil z Gajem in ni začutil nobenega pritiska pomembne tekme. 2. set je Gaj začel bolje in povedel s 5/2 a se pri tem rahlo poškodoval, od tega trenutka dalje je Peter rutinsko osvojil vseh 5 iger in pripeljal tekmo na varno. Finalna tekma, ki je odločala kdo bo letošnji Faraon je potekala na igrišču št. 1. med Mihom in Gregorjem, ki sta se letos že trikrat udaila (3/0 za Miho) je pokazala, da je letos Miha zelo suveren in samozavesten igralec. Z rezultamom 6/3 in 6/4 je zasluženo osovjil Piramida Tour 2017 in postal Faraon!

Letošnja Pirmaida Tour je bila rekordna v vseh pogledih. Odigranih je bilo 547 tekm, prijavljenih je bilo 54 tekmovalcev in odlično se je prijel Piramida Party. Miha Oberstar je podrl rekord, ki ga je držal lanski Faraon Peter Kos z osvojenimi 24 tekmami brez poraza (89% izkoristek).

Večerni dogodek je potekal v sproščenem vzdušju, v dobri družbi in predvsem v kulinaričnih dobrotah Mihe Raja. Podeljen je bil celoten paket pokalov vključno z novincem leta (Martin Pregelj) in najbolj aktivnim igralcem Toura Stipo Kalem M. (39 tekm). Vsekakor nam je večer popestrila Aleksnadra Josić iz skupine King FOO, ki nas je ogrevala vse do jutranjih ur.

Posted in: